Politica de livrare

Produsele comandate vor fi livrate doar in Romania prin serviciul de curierat rapid, inclusiv Bucuresti si localitatile izolate. La receptionarea coletului, dvs. trebuie sa achitati curierului contravaloarea produselor comandate. Pentru livrari in afara Romaniei oferta de transport se va face in functie de dimensiunile coletului si destinatie.

Firmele de curierat partenere si prin care expediem comanda dvs sunt Fan Courier si Urgent Cargus.

Expedierea comenzilor se face din depozitul nostru de luni pana vineri, iar livrarile catre dvs. de luni pana vineri intre 09.00 – 17:00. Totusi, agentul de curierat poate livra coletul catre dvs si in afara acestui interval.
NOTA: Va rugam, indicati adresa unde va aflati in timpul zilei intre orele mentionate in momentul comenzii. Taxa de transport include costurile ambalajului. In cazul in care adresa de livrare se afla in afara razei de acoperire a curierului, costurile de transport nu se vor modifica insa, este posibil ca livrarea sa intarzie cu 1-2 zile, in functie de planul agentului zonal.

Valoarea taxei de transport si implicit suma totala de plata in momentul primirii coletului va fi comunicata prin email sau telefonic in momentul confirmarii comenzii si va aparea inclusa pe factura.

Expedierea comenzilor se face in felul urmator:
– Comenzile primite de luni pana vineri pana la ora 14:00 se expediaza in aceeasi zi.
– Comenzile primite in weekend sau dupa ora 14:00 se expediaza in urmatoarea zi lucratoare.

Livrarea comenzilor se face in felul urmator:
– Comenzile trimise catre noi in zilele lucratoare (pana la ora 14:00) vor ajunge la dvs in ziua lucratoare urmatoare.
– Comenzile trimise vinerea dupa ora 14:00, sambata sau duminica, vor ajunge la dvs in cursul zilei de marti.

Termenul de livrare este respectat conform specificatiilor de mai sus. In cazul produselor care nu pot fi livrate în acest termen, va vom contacta prin e-mail sau telefonic.

Va multumim!

X