LAS VEGAS (25 martie 2015) – JCM Global a lucrat îndeaproape cu operatorii Tribal din America de Nord, inca de la inceputurile jocurilor de noroc, iar acum JCM aduce soluții tehnologice de tranzacționare de top pentru NIGA 2015.

Conexiunea incepe cu o tehnologie de validare JCM, inclusiv iVIZION®, tehnologia de ultima generatie iPRO™ si incredibilul validator iV8 ™ care sporeste securitatea si reduce semnificativ timpul de cumparare.

Tehnologia imprimantei JCM ajută operatorii Tribal sa creasca numarul conexiunilor clientilor cu tehnologie flexibilă, care permite operatorilor sa interactioneze cu clientii direct prin mesaje adaptate pentru fiecare client. Tehnologia imprimantei include tehnologiile Gen3 ™, GEN2 universal ™, PayCheck4 ™ și Table Exchange ™.

Operatorii Tribal pot îmbunătăți operațiunile globale cu soluții de sistem JCM, inclusiv PromoNet® și Dynamic Network Applications™ (ADN). ADN-ul a fost testat GLI pentru funcționalitate și oferă operatorului o vedere imbunatatita a jocurilor in timp real.