EUROCOIN  a fost prezenta anul acesta pentru a 4-a oara consecutiv la Expozitia consacrata operatorilor si producatorilor din industria de gaming si amuzament. Evenimentul a fost structurat pe doua sectiuni, in functie de tematica acestora: sectiunea de gaming compusa din distribuitori si producatori de jocurie de noroc, rulete live si electronice si sectiunea de amuzament cu biliard, flippers, jocuri video, darts.

EUROCOIN este cel mai important furnizor de componente si accesorii pentru aparatele tip slot machine din industria locala.

Ca unic reprezentant al unor brand-uri de renume mondial din industria de specialitate, EUROCOIN ROMANIA a expus si anul acesta noutati in domeniu.

Printre acestea se numara si noile monitoare de 19” Bestech, Kortek dar si marca GTT.

Ca in fiecare an sistemele de plata marca JCM au fost subiectul atentiei publicului avizat.

JCM are o gama variata de acceptoare de bancnote incepand cu modelul economic dar foarte fiabil Taiko si culminand cu cel mai avansat validator de bancnote pe plan mondial IVIZION.

Importanta pietei romanesti a fost subliniata si de prezenta la expozitie a Directorului de Vanzari Eurocoin Dl. Steve Smith: ” Romania este o piata dinamica in continua crestere si de o importanta majora in cadrul grupului nostru. Operatorii si producatorii locaii sunt foarte exigenti, iar industria este una matura si stabila. De aceea ne bucuram sa putem oferi componente de calitate industriala si nume consacrate precum 3M, Kortek, Gamesman, Azkoyen si Transact.