Colegii din industria de gaming  din întreaga lume au fost invitați la standul firmei sa ciocneasca un pahar cu noi pentru a sărbători 40 ani de la infiintare.

În urmă cu peste 40 de ani, în 1973, Thomas Veitch a avut o viziune. În căutarea unui nume pentru start-up afaceri lui cu acceptoare de bancnote, el a prevăzut ca la un moment dat în viitor, atunci când țările din Europa ar puteaadopta o monedă comună aceasta, s-ar putea numi  “euro” ….. astfel pe 25 septembrie 1973, el a înregistrat noua afacere ca “Eurocoin Ltd”.

Thomas Veitch
Thomas Veitch – Eurocoin Ltd.

Echipa Eurocoin participa  la ICE 2014 fiind mândri de moștenirea lor,încrezători în viitorul companiei, și recunoscător pentru miile de clienți și parteneri din lanțul de aprovizionare si, pentru sprijinul lor în atât de mulți ani.

European Sales Director  Steve Smith, care s-a alaturat companiei in 1988, a evidentiat clar importanța acestor relații pe termen lung “Pentru a avea un rol important  în industria jocurilor de noroc, si mai ales  pentru a adăuga valoare după 40 de ani, este rezultatul dedicatiei si  muncii din greu a echipei noastre din intreaga Europa.”