Despre noi

Cine suntem ?

E-Service & Components SRL s-a format in 2009 ca prima companie din Romania dedicata in totalitate deservirii operatorilor si producatorilor prin asigurarea de piese schimb, service si after-sales suport pentru industriile de vending, jocuri de noroc, amuzament si kiosk.

Principalul nostru scop a fost dintotdeauna cresterea afacerii noastre profesionale de service pentru satisfacerea necesitatilor clientilor, iar acest lucru a fost posibil datorita relatiilor noastre comerciale excelente pe care le avem cu producatorii de componente din intreaga lume. Piata de componente este in continua miscare, motiv pentru care E-Service Romania investeste in training si know-how pentru a tine pasul cu ultimele tendinte in materie, pentru a ne ridica la nivelul provocarii.

In cei 15 ani de existenta E-Service a crescut devenind cel mai mare furnizor independent de piese de schimb si service din industria locala.

Dar, mai presus de toate, filozofia intregii companii este simpla. Scopul nostru este de a furniza serviciul de cea mai buna calitate sau un produs de înlocuire corect, eficient, competitiv şi sigur. Aceasta este promisiunea pe care E-Service v-o face.

X