Cel mai important eveniment din industria de jocuri de noroc si divertisment din Europa de Est si Balcani, BEGE EXPO, a avut loc pentru a 8-lea an consecutiv in Inter Expo Center, Sofia,  intre 24-25 noiembrie.

La aceasta editie au participat producatori, furnizori, operatori si profesionisti din industrie din peste 14 tari, cum ar fi: Romania, Bulgaria, Mareea Britanie, USA, Malta, Letonia,  Italia, Corea, Slovenia, Serbia, Suedia, Bosnia si Hertegovina, Gibraltar, Insula Man.

Companiile expozante au prezentat produse si servicii utilizate in hoteluri si cazinouri, centre de divertisment, centre comerciale, restaurante, baruri, precum si solutii din sectorul de market, tehnologii digitale, aplicatii mobile, sisteme de securitate si de control, echipamente de vending si altele.

La editia din acest an a BEGE Expo a participat si firma noastra, E-Service & Components SRL, alaturi de alte firme precum:  Alberici, Bit8, Cards Print, Baum Games, Ezugi, Gamayun, IGSoft, Innovative Technology, London Gaming Company, Pegasus Gaming Solutions, Odds&More, Proxima 3, Pioner 2, Tableswim, Tain AB si V-teck.